Mit  netværk​

"Vi fortæller historien om jeres kærlighed, så i kan opleve den igen og igen"

Mads og Camilla der sammen ejer Wedding Stories, fandt i sommeren 2015 ud af at bryllupper er deres stærkeste side. Mads sans for stemning og skæve vinkler, komplementrede Camillas styrke indenfor feminine og detaljer. Sammen har de lært at mestre alle tingene og leverer derfor altid billeder og video i høj kvalitet. 

Helmer Design tilbyder alt fra kagemonogrammer/topkagefigur, invitationer, menuer, bordkort og skilte. Ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvilken stemning brylluppet kan få. De er med til at understøtte jeres æstetik på bordet og rammerne omkring. De har træ og akryl i utroligt mange farver. Gennemsigtig akryl, spejlakryl, glimmer, røgfarvet akryl, farvetryk på træ og folie. Plus de farver deres træ, så det får lige præcis det look der passer til temaet. De har så mange muligheder, at det kan skabe lige den oplevelse i søger. Helmer Design har flere standard design, men deres speciale er at designe lige til netop jer.

Norbord udlejer smukke, rustikke plankeborde til bryllupper, fester og andre events.

Den rustikke, vintage stil, er for alvor slået igennem i Danmark, og mange vil ikke længere nøjes med et bord, med en hvid dug på, når deres livs fest eller et større event skal stables på benene. Det er detaljerne der gør forskellen, og rigtig mange ligger en meget stor indsats i planlægningen og udførslen. De helt rigtige borde understøtter den oplevelse, som du gerne vil have at dine gæster får med hjem, efter din fest eller dit event.

Udover de smukke plankeborde, udlejer Norbord også bænke, stole, lækre og bløde kunstskind og tæpper.

Norbords plankeborde og tilbehør er med til at gøre dit arrangement helt unikt, og lader dine gæsterne gå hjem en ekstraordinær oplevelser rigere.

Du kan læse meget mere om Norbord på www.norbord.design

Jeg hedder Christian og er 27 år gammel. Jeg har altid haft en kæmpe interesse for ædelstene - særligt diamanter. Da jeg i 2017 selv skulle finde en forlovelsesring blev jeg igen bekræftet i, at avancen på højkvalitets smykker og diamanter i Danmark er alt for høj. Udover de høje priser, er diamantverdenen en jungle, hvis man for det første ikke kender til de fire C’er (cut, carat, color & clarity)- og for det andet ikke ved, hvordan man tjekker om de overholdes. Med disse følelser i kroppen valgte jeg at oprette en enkeltmandsvirksomhed for at hjælpe andre med at finde den flotteste diamant til den bedste pris. Det kræver en uddannelse som certificeret diamanthandler gennem GIA, men også en særlig passion for at kunne og ville analysere forskellighederne på diamanter.

Min fornemmeste opgave er at hjælpe mine kunder med at opfylde deres krav til specifikationer af diamanter. Derudover laver jeg smykker på bestilling, så alt kan lade sig gøre - det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Min baggrund er, at jeg er uddannet civilingeniør med speciale i bygningsinstallationer, indeklima og dagslys fra DTU i 2016. Gennem de sidste 2 år har jeg hjulpet flere af mine venner og bekendte med at finde diamanter. Jeg er gift og bor i København.​

​Besøg mig på Facebook

​Tekst på vej...

Tekst på vej...​

Kontakt mig

Jeg står til rådighed i forbindelse med et uforpligtende ​møde, hvor vi sammen kan finde ud af jeres behov. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt