Om mig​

Jeg er en glad dame på 46 år. Jeg har 3 fantastiske døtre der nu alle er voksne. Jeg bor sammen med min kæreste og vi skal giftes til september 2019.

Jeg nyder at koordinere og arrangere diverse forskellige events og fester.

December 2017 færdiggjorde jeg min uddannelse som oplevelses økonom på CBS.

Jeg har arbejdet med store messer og firmaevents de sidste 5 år. Her har jeg arrangeret event som Copenhagen Grand Prix hvor vi har inviteret 350 VIP-kunder, fabriks besøg med Aston Martin i UK og flere store automesser. Udover dette har jeg også været ansvarlig for interne møder og events både i huset men også på flere venues rundt om i Danmark og Sverige.​

De events som jeg syntes er mest givende for mig er når jeg arrangerer sommerfester og julefrokoster. Når jeg får muligheden til at se hvor meget kunderne og gæsterne hygger sig, og nyde af det arbejde jeg brugt meget tid og engagement i, er helt fantastisk.

Når jeg fornemmer at der ikke er brug for mig mere, plejer jeg at trække mig tilbage, finde et hjørne og bare nyde af atmosfæren og de glade mennesker. Det giver mig en stor tilfredsstillelse og glæde der er svær at beskrive.​

Jeg brænder for at gøre mennesker glade, det er baggrunden for at jeg startede mit firma.

Tænk at få lov til at være med til at gøre den bedste dag i ens liv netop det; den bedste dag i ens liv. Dette mens brudeparret kan læne sig tilbage og stole på at jeg sikrer at det bliver perfekt. Jeg går meget ned i detaljerne og sikrer at jeg har fået det hele med. Organisation og perfektion er mine nøgleord.

Jeg kan hjælpe med at skabe kontakt, få aftaler i hus, inspiration til tema, invitationer og pynt og så det vigtigste hvis brudeparret ønsker det er jeg der også på dagen. Jeg styrer op og sikre at alt bliver leveret og fungerer til tiden. Alt dette imens brudeparret nyder deres dag.

Jeg er født dansker men har boet 32 år i Sverige, derfor er jeg flydende i det danske og svenske sprog. Jeg har samarbejdspartner i begge lande og har mulighed for at hjælpe til med leverandører over landegrænserne.

I min fritid elsker jeg at danse Zumba. Der er noget med glæden ved at danse der renser hjernen og gør en glad. Jeg får ofte de bedste ideer efter at have været afsted og danset.

Udover dette henter jeg også min inspiration fra naturen og ved stranden. Jeg løber gerne en tur i skoven eller går en lang tur langs strandkanten.​

Kontakt mig

Jeg står til rådighed i forbindelse med et uforpligtende ​møde, hvor vi sammen kan finde ud af jeres behov. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt